Studentinfo

Workshop De Wim Hofmethode-IJskoud in balans

11 september 2019 door @avans

Jij kunt meer dan je denkt. Ontdek tijdens deze ijskoude workshop hoe je door een goede ademhaling stress in bedwang kunt houden. Je kunt er nog bij zijn. 30 september in Breda en 7 oktober in Den Bosch. Meer info en aanmelden

Laatst bijgewerkt op 13 september 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Lees meer

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda