Gratis activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en balans voor jou als student!

29 augustus 2019

Studeren is meer dan alleen een diploma halen. Tijdens je studie ben je ook op zoek naar jezelf en je eigen identiteit. Avans Flow biedt gratis activiteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Door zelfreflectie krijg je een beter beeld van jezelf en weet je waar je voor staat. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en leert zelf verantwoordelijk te zijn voor keuzes die je maakt en de regie in eigen hand te nemen. Zo helpt Flow je de balans te behouden tussen studie, werk en privé.

Afgelopen studiejaar hebben meer dan 1.100 studenten deelgenomen aan een van de activiteiten van Flow. Dat is ook niet zo vreemd want er is een geschikte activiteit voor elke student te vinden in het aanbod. Dus ook voor jou!

Een kleine greep uit ons aanbod voor het nieuwe studiejaar:

• Overtuigend presenteren? Ja graag!
  • Leren is belangrijk, leren loslaten ook
  • Perfectionisme, van perfect naar goed genoeg

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons volledige programmaoverzicht voor alle gratis activiteiten. Je vind ons ook op avans.extra.nl

Wil je meer informatie of heb je een vraag?
Stel deze gerust via flow@avans.nl of loop gewoon eens bij ons binnen. Je vindt Flow bij het Avans Ondernemerscentrum in Breda (ruimte HA024) of Den Bosch (ruimte OG030)in de centrale hal.
Je bent van harte welkom!

Laatst bijgewerkt op 2 september 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.