Workshop Intrinsic Motivation

30 augustus 2019 door Studentinfo

When’s the last time you cleaned your room? Or had a homework free weekend? Finding the motivation can be difficult can’t it?

That’s why Ucademy has developed a workshop Intrinsic Motivation, to help you do the things you know you should do, yet somehow don’t: Eating healthily, studying, exercising, etcetera.

All too often we get stuck between intention and execution. So together we’re going to look at where motivation comes from. But more importantly how you can get yourself motivated from within to be the go-getter we all know you could be.

Do you want help to find out how to get things done?

Then sign up for free.

For more info visit the website.

Laatst bijgewerkt op 30 augustus 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.