Intro Festival Den Bosch is vol - aanmelden niet meer mogelijk

27 augustus 2019

Door de grote toestroom van aanmeldingen kunnen studenten zich vanaf nu niet meer aanmelden voor het INTRO Festival Den Bosch van donderdag 29 augustus. Dat besluit heeft de organisatie vanmiddag genomen.

“Als organisatie zijn we natuurlijk heel blij met de grote belangstelling, maar we realiseren ons tegelijkertijd dat dit besluit studenten kan teleurstellen. Maar vanwege van de beperkte capaciteit van het festivalterrein en het waarborgen van de veiligheid van de studenten, komen we tot dit besluit. Studenten die zich nu al hebben aangemeld zijn verzekerd van een plek op het INTRO Festival.”

Laatst bijgewerkt op 27 augustus 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Chance

Verdiep je in een nieuw onderwerp.