Chance lanceert 13 nieuwe modules in het najaar

26 augustus 2019 door Chance

Ben jij een gemotiveerde student die wel een extra uitdaging kan gebruiken? Meer leren over bitcoins, leren over biomimicry of op zoek gaan naar de toekomst van technologie in de zorg. Oriënteer je dan eens op het aanbod van Chance. Samen met een honoursdocent opgeleid door Avans ga je de uitdaging aan. Er is aanbod voor studenten van alle opleidingen. Chance is interessant voor studenten die hun cv willen verrijken of willen doorstuderen aan de universiteit.

Al meer dan 350 studenten namen deel aan het honoursprogramma van Avans. Chance brengt studenten van verschillende opleidingen bij elkaar onder een gedeelde interesse. Dit jaar voor het eerst onder de vlag van het Avans Ondernemerscentrum is Chance toegankelijk voor alle studenten van Avans. Er is een breed aanbod opgesteld door honoursdocenten van verschillende opleidingen.

Het aanbod

Oriënteer je op het aanbod op Avans Extra; je schrijft je daar ook in. Het aanbod bestaat uit:

Wat zeggen studenten?

"Gaf ons flink de ruimte tijdens de bijeenkomsten door tijdens de eerste bijeenkomst samen een planning op te stellen met wat we elke week wilden doen. Zo hebben we de cursus dus eigenlijk zelf vormgegeven, met elementen die we zelf interessant genoeg vonden om te behandelen. De docent voelde zich niet verheven boven ons qua kennis, omdat zij samen met ons ‘studeerde’ op de te behandelen onderwerpen. Een goede spar-partner. Motiveerde ons om out of the box en kritisch te denken. Erg geïnteresseerd in de theorie en in ons als studenten en dat is leuk!"

Honoursdocenten

Chance is het programma waar nieuwe onderwijsexperimenten een kans krijgen om verkend te worden. De docenten in Chance hebben de opleiding voor multidisciplinaire didactiek gevolgd bij DP&O. De docenten zijn daarmee expert-procesbegeleiders voor studenten die een extra stap willen zetten in een multidisciplinaire setting.

Laatst bijgewerkt op 26 augustus 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Chance

Verdiep je in een nieuw onderwerp.

Honoursmodules

Verdiep je in een nieuw onderwerp.

Bekijk aanbod