Studentinfo

print

20 t/m 23 augustus extra busritten in Breda, Roosendaal en Tilburg

14 augustus 2019

De bussen van Arriva rijden in de week van 19 t/m 23 augustus nog volgens de vakantiedienstregeling. Maar daarnaast zijn er in Breda, Roosendaal en Tilburg vanaf dinsdag 20 augustus een aantal extra busritten ingepland. Welke dat zijn, zie je in dit overzicht.

Alle extra ritten en de vakantiedienstregeling staan op arriva.nl en in de reisplanners.

Laatst bijgewerkt op 16 augustus 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Avans Live

Q&A over de invloed van de coronacrisis op je werk of studie

Bekijk Avans Live

Nieuws
Agenda