Zet je studiefinanciering stop als je niet doorstudeert

11 juli 2019

Ben je vanaf volgend studiejaar geen student meer? Zet dan je studiefinanciering en studentenreisproduct stop. Zo voorkom je een boete.

Als je geen herinschrijving voor volgend studiejaar doet, heb je vanaf dat moment ook geen recht meer op studiefinanciering en je OV. Zet beide daarom stop voor 1 september. Doe je dit niet, dan krijg je een boete.

Handig stappenplan

Op duo.nl vind je een handig stappenplan. Daarin kun je precies zien wat je allemaal moet regelen als je stopt met studeren.

Studentenreisproduct stopzetten

Hoe je je studentenreisproduct stopzet, lees je op de site van DUO. Hou er rekening mee dat je vanaf 1 september niet meer met je studentenreisproduct mag reizen als je geen student meer bent.

Laatst bijgewerkt op 11 juli 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Avans alert op het coronavirus