Webpagina veiligheid bij Avans is vernieuwd

5 juli 2019 door DIF ICT en Facilitaire dienst

De webpagina veiligheid.avans.nl is vernieuwd. Medewerkers en studenten van Avans vinden hier antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van veiligheid.

Je vindt hier onder meer informatie over 3 soorten veiligheid:
•    fysieke veiligheid
•    sociale veiligheid
•    digitale veiligheid
Ook lees je wat je doet als je in nood bent op een locatie van Avans. En wat je doet bij een ontruiming. We nodigen je graag uit om de vernieuwde pagina te bekijken op veiligheid.avans.nl.

Een aantal beleidsdocumenten in de publicaties is nog niet vernieuwd. Vanuit Team Veiligheid werken we er hard aan om deze in het restant van 2019 en 2020 ook te vernieuwen.

Laatst bijgewerkt op 5 juli 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Avans alert op het coronavirus