Negatief BSA? Check je opties voor een Associate degree

17 juli 2019

Onlangs hebben jullie van je examencommissie je bindend studieadvies (BSA) ontvangen. Voor de studenten die een positief advies hebben ontvangen: gefeliciteerd en succes met je verdere studie!

Heb je een negatief BSA gekregen maar wil je toch heel graag doorstuderen, kijk dan eens bij de Associate degrees van Avans. Binnen 2 jaar haal je daarmee een volwaardig hbo-diploma op niveau 5. En als je het goed doet, kun je daarna nog twee jaar doorstuderen voor een bachelor (niveau 6).

Aanmelden voor een Associate degree kan nog tot 31 augustus.

Avans Academie Associate degrees in Den Bosch: avansacademie.nl

Associate degrees Academie in Roosendaal: ad-academie.nl

Laatst bijgewerkt op 17 juli 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Avans alert op het coronavirus