Lever je lege flesjes in en maak kans op festivalkaartjes

3 juni 2019

Sinds half februari zijn plastic flesjes geld waard bij Avans. Je kunt ze apart inleveren met als beloning: korting op je aankoop in de kantine. Daarbovenop maak je vanaf deze maand ook kans om festivalkaartjes te winnen. Lever een volle stempelkaart in bij de catering en wellicht ben jij één van de gelukkigen.

In totaal verloten we 28 tickets voor festivals die erg geliefd zijn bij studenten. Onze cateringmedewerkers vertellen je om welke festivals het precies gaat. Vanaf september verloten we bioscoopkaarten. Een volle stempelkaart bij 10 flesjes biedt al kans op één van deze mooie prijzen.

Minder afval, hergebruik van plastic

Samen met Coca-Cola en onze cateraar Eurest zetten we ons in om zwerfafval te verminderen en hergebruik van plastic te stimuleren. Sinds half februari staan op alle Avanslocaties inleverpunten voor petlesjes. Op de grote Avanslocaties staan petflesautomaten. Op de kleinere staan grote inzamelflessen.
Avans is de eerste hogeschool in Nederland die dit heeft geïntroduceerd. Inmiddels hebben we de mijlpaal van 10.000 ingeleverde flesjes gehaald.

Hoe het werkt

Ieder ingeleverd flesje levert korting op bij de catering. Een flesje is minimaal 10 cent waard. Dit is geen statiegeld maar een echte beloning, omdat we dit niet optellen bij de verkoopprijs. Ook petflesjes die niet bij Avans gekocht zijn, kun je bij ons inleveren.

• Als je een flesje inlevert bij een petflesautomaat, ontvang je uit het automaat een bon ter waarde van 10 cent. Lever je een fles in bij een grote inzamelfles, dan ontvang je de bon van een cateringmedewerker.
  • Je kunt deze waardebon inleveren in de kantine, zodat je direct 10 cent korting krijgt op je aankoop.
  • Je kunt ook sparen voor een volle stempelkaart. Je levert dan je waardebon in bij de kassa in ruil voor een stempel. Bij 10 ingeleverde flesjes is je kaart al vol.
  • Bij inlevering van een volle stempelkaart, ontvang je niet alleen (extra) korting. Je maakt ook kans op een prijs. Voor de zomer verloten we 28 festivalkaartjes. Na de zomer verloten we 50 bioscoopkaarten.
  • De trekkingen zijn op 21 juni, 5 juli en 1 november 2019. De winnaars worden gebeld en winnen 2 tickets.

Laatst bijgewerkt op 3 juni 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod