Avans verwijdert ongebruikte fietsen en fietswrakken

26 juni 2019 door @avans

Ongebruikte fietsen en fietswrakken die in of rond de fietsenstallingen van Avans blijven staan, krijgen binnenkort een fietslabel aan hun stuur hangen. Hierop staat dat we de betreffende fiets in de zomervakantie verwijderen.

Wil je je fiets nog gebruiken? Haal je fiets dan weg vóór de datum die op het label vermeld staat. Daarna verwijderen we je fiets, inclusief losse fietssloten en fietsonderdelen. Op deze manier ruimen we onze fietsenstallingen op voor het nieuwe studiejaar, zodat we deze straks weer volledig kunnen gebruiken.

Op het fietslabel lees je wanneer we een ongebruikte fiets of fietswrak verwijderen.

Haal je fiets op tijd weg

Laat je fiets in de zomervakantie dus niet staan bij een Avanslocatie. Zeker niet op een locatie die in de drie stille zomerweken gesloten is.
Voor vragen en meer informatie ga je naar het facilitaire team op jouw locatie.

Laatst bijgewerkt op 26 juni 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod