Onderwijs Avans gaat door bij landelijke OV-staking op 28 mei

21 mei 2019 door College van Bestuur

Dinsdag 28 mei is er mogelijk een landelijke OV-staking. Het College van Bestuur (CvB) van Avans Hogeschool heeft vooruitlopend daarop beslist dat het onderwijs op 28 mei gewoon doorgaat. Verwacht wordt dat er gestaakt wordt bij de NS, het streekvervoer in Brabant en andere delen van Nederland en bij het openbaar vervoer in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Met dit besluit komt het CvB tegemoet aan studenten en medewerkers die op 28 mei geen hinder ondervinden van de staking. Daarnaast stelt het CvB dat studenten en medewerkers die reizen met het openbaar vervoer, de tijd hebben om voor 28 mei alternatief vervoer te regelen of een andere oplossing te zoeken.

Avans inventariseert welke verplichte onderwijsonderdelen er op 28 mei plaatsvinden bij Avans, zodat we tijdig een adequate oplossing kunnen bieden. Denk daarbij aan tentamens en examens. Studenten en medewerkers worden door hun eigen academie geïnformeerd over de mogelijke gevolgen. Voor vragen kunnen zij terecht bij hun eigen academiebureau.

Laatst bijgewerkt op 22 mei 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod