Inzamelingsactie voor Voedselbank Breda

10 mei 2019

Steun jij Voedselbank Breda bij de inzameling van levensmiddelen? Je kunt van maandag 13 mei tot en met vrijdag 27 mei producten doneren.

Voedselpakketten

Voedselbank Breda helpt mensen die onder de armoedegrens leven door hen wekelijks gratis voedselpakketten te verstrekken. Hiervoor werkt de organisatie samen met regionale bedrijven en supermarkten. Zij doneren voedsel of non-food goederen die geen economische waarde meer hebben. Particulieren en organisaties organiseren inzamelingsacties of geven uit eigen voorraadkast.

Doe ook mee en doneer!

In de week van 13 tot en met 27 mei staan bij de receptie van alle Bredase Avanslocaties kratten van de voedselbank. Als je hier 1 product van onderstaand boodschappenbriefje in doet, help je al mee. Meerdere producten doneren mag natuurlijk ook. Je kunt ook geld doneren aan de voedselbank. Dit kun je doen via de website van de Voedselbank Breda

Doe mee! Wij hopen dat deze actie een succes wordt en dat we een grote opbrengst kunnen overhandigen.

Heb je vragen of suggesties, mail dan naar n.ngamalolo@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 10 mei 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod