Ben jij te veel online? Doe mee met Game Changer!

27 mei 2019

Heb je steeds vaker het gevoel dat je te veel en te lange tijd online doorbrengt? Bijvoorbeeld met social media, op internet, of met online gaming?

En heb je vaker het gevoel dat je dit zou willen veranderen, zodat je meer ruimte en tijd overhoudt voor andere zaken? Of misschien vrees je dat je studie er onder lijdt, terwijl je die graag wilt versnellen. En weet je niet hoe je de onlinetijd vermindert, omdat het je leven is gaan beheersen, en je er geen grip meer op hebt.

Dan is het Game Changer-programma interessant voor jou, omdat het je helpt een eerste stap te zetten naar een nieuwe balans.

Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) biedt de oplossing met een achtdaags outdoorprogramma, exclusief ontwikkeld voor Avansstudenten met een game-,  internet- of socialmedia-afhankelijkheid. Het is een internationale workshop met studenten uit Denemarken, Griekenland en Nederland, die plaatsvindt op een prachtige locatie in de Belgische Ardennen in de week van 13 tot 21 augustus. De kosten voor dit mooie programma zijn slechts € 50 per persoon.

Hebben we je aandacht getrokken en wil je hier meer over weten? Je kunt Dasja Neger bellen op 088 – 525 72 26 of mailen naar dha.neger@avans.nl. Zij kan je in een persoonlijk gesprek meer vertellen over dit initiatief. Altijd vrijblijvend en uiteraard vertrouwelijk.

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Open College op 5 juni

Preventieakkoord: Noodzaak of betutteling?