Workshop Intrinsieke Motivatie

3 april 2019 door @avans

Wanneer heb je voor het laatst je kamer opgeruimd, of een weekend gehad zonder huiswerk? De motivatie vinden is niet altijd makkelijk of wel?

Daarom bied Ucademy nu de workshop Intrinsieke Motivatie aan op Avans. Om jou te helpen met de dingen waarvan je weet dat je ze eigenlijk wel zou moeten doen, maar toch niet doet: gezond eten, studeren, sporten et cetera.

We lopen maar al te vaak vast tussen intentie en uitvoering. Daarom gaan we samen kijken naar waar motivatie precies vandaan komt. Maar wellicht belangrijker nog, hoe jij jezelf kan motiveren om de doorzetter te worden waarvan we allemaal weten dat je het bent.

Dus heb jij hulp nodig om je dingen op orde te krijgen?

Meld je direct aan, of lees eerst meer informatie

Laatst bijgewerkt op 3 april 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod