10 minuten voor onze toekomst

15 april 2019 door Ambitie 2025

Heb je 10 minuten voor onze toekomst? Beantwoord dan een aantal vragen over het onderwijs van morgen.

De wereld verandert en Avans verandert mee. Dat heeft gevolgen voor ons toekomstig onderwijs. En wie weet er nou beter wat nodig is dan onze eigen studenten? Daarom horen we graag van jou hoe jij ons huidige onderwijs ervaart en welke verandering jij graag ziet voor de toekomst.

Jouw beelden en inzichten zijn een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van Ambitie 2025 van Avans. Fijn als je meedoet aan dit onderzoek!

Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 10 minuten.

Om mee te doen ga je naar denkmeeoveronzetoekomst.avans.nl.

Alvast bedankt voor het meedenken!

Laatst bijgewerkt op 15 april 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod