Goede doelen Tour d'Avans bekend!

25 april 2019 door @avans

Kom dit jaar ook fietsen voor het goede doel tijdens Tour d’Avans op woensdag 15 mei. De tocht begint en eindigt in ‘s-Hertogenbosch en gaat langs Breda en Tilburg.

Tijdens de Tour d’Avans fietsen medewerkers én studenten samen voor 3 goede doelen. Maar liefst 15 doelen zijn er aangedragen door medewerkers en studenten. Binnen heel Avans zijn er vervolgens 1.232 stemmen uitgebracht. De stemmers kozen als de 3 populairste doelen:

Nica Friends -  383 stemmen
Alpe d’Huzes – 194 stemmen
Stepping Stones Cambodja – 135 stemmen

De jaarlijkse Tour d’Avans vindt dit jaar plaats op woensdag 15 mei. De start en finish is op de Onderwijsboulevard 215, ‘s-Hertogenbosch. Doe mee met de Tour d’Avans en zorg voor een recordopbrengst voor de goede doelen. Meld je nu aan via deze website

De tocht gaat langs Tilburg en Breda. Je kunt als deelnemer kiezen voor 3 afstanden: 75, 100 en 150 kilometer. Je hoeft geen geoefende wielrenner te zijn om mee te kunnen doen. Op een gewone fiets samen met andere recreanten de 75 km afleggen is ook mogelijk. Nieuw is de MTB-route van 75 km van ’s-Hertogenbosch naar Tilburg en terug, onder meer door de bossen bij Loon op Zand en Oisterwijk.

Inzamelingsactie

Als fietsen voor het goede doel niet jouw ding is, niet getreurd. Want je mag natuurlijk ook op een andere manier geld inzamelen voor de goede doelen. Je kunt alle initiatieven mailen naar: TourdAvans@avans.nl.

Met vriendelijke groet,
namens de organisatie van Tour d’Avans
Bart Wouters en Astrid Damen

Laatst bijgewerkt op 25 april 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Chance

Verdiep je in een nieuw onderwerp.