Duurzaam aan de slag in Ghana

17 april 2019 door Studentinfo

Ben jij ondernemend? En lijkt het je interessant om eind juli geheel verzorgd af te reizen naar Ghana om duurzame businessmogelijkheden te ontdekken voor Nederlandse bedrijven? Ga dan deze zomer de uitdaging aan!

Tijdens de New Business Challenge ga je in teams van Nederlandse en Ghanese studenten en starters op zoek naar nieuwe duurzame zakelijke kansen voor bedrijven. Bedrijven waar je voor aan de slag gaat zijn Allianz, Closing the Loop, Farmerline, Solidaridad en Tempohousing.

Wanneer

Het traject loopt van 24 mei tot en met 13 september. Van 30 juli tot en met 10 augustus verblijf je volledig verzorgd in Ghana om aan de challenge te werken.

Aanmelden

Je kunt je tot 10 mei aanmelden voor de challenge. Als je geselecteerd wordt om deel te nemen, ontvang je een uitnodiging voor het kick-off event op 24 mei.

Meer informatie over de NBC Ghana vind je op newbusinesschallenge.nl.

SustainableMotion organiseert De NBC Ghana samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Laatst bijgewerkt op 17 april 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Open College op 5 juni

Preventieakkoord: Noodzaak of betutteling?