Stel je kandidaat voor de AMR-studentgeleding

5 april 2019 door Avans Medezeggenschapsraad

Hierbij kondigen we namens de huidige Avans Medezeggenschapsraad (AMR) de algemene AMR-verkiezingen voor de studentgeleding aan. Deze verkiezingen vinden plaats op 27, 28 en 29 mei 2019.
Stel je vóór 19 april kandidaat via deze link en verzamel 30 digitale handtekeningen van medestudenten of Avansmedewerkers.

Vragen over de verkiezingen, de kandidaatstelling en alle andere verkiezingszaken, kun je aan onderstaande personen van de verkiezingscommissie stellen. Of neem contact op met Bureau Medezeggenschapszaken via bmz@avans.nl.

• Joris van der Pas (student)
  • Richard Verwoert (student)
  • Hanneke Nolta (ambtelijk secretaris)

Hoe gaat het daarna?

Na 18 april stelt de verkiezingscommissie de definitieve kandidatenlijst vast en wordt de lijst gecommuniceerd met de kandidaten en alle Avansstudenten. Vanaf maandag 6 mei kunnen alle kandidaten starten met hun individuele verkiezingscampagne om zoveel mogelijk stemmers voor zich te winnen.

Uiteindelijk zijn de verkiezingen op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 mei en alleen studenten van Avans Hogeschool mogen op die dag hun stem uitbrengen op een van de kandidaten. Er worden 12 studenten verkozen in de AMR.

Op maandag 3 juni wordt de uitslag bekend.

Laatst bijgewerkt op 8 april 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod