Win een studiebeurs van JACK & JONES

13 maart 2019 door Studentinfo

JACK & JONES - inderdaad, die van de spijkerbroeken - stelt 3 studiebeurzen beschikbaar ter waarde van 1.000 euro.

JACK & JONES wil 3 gemotiveerde studenten helpen zich verder te ontwikkelen. De studiebeurs is bedoeld als bijdrage aan kosten die bijdragen aan jouw professionele ontwikkeling. Dat kan een deel van je collegegeld zijn, maar bijvoorbeeld ook kaartjes voor een congres waar je heen wilt, een aanvullende training of vakliteratuur.

Voor wie

Je komt in aanmerking voor de beurs als je een opleiding doet die je voorbereidt op een baan in de mode of in het bedrijfsleven. Denk aan ORM, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, CMD en Vormgeving, maar ook aan Informatica en Finance & Control. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de selectieprocedure, moet je een Engelse motivatiebrief schrijven waarin je onder meer vertelt waarom je die beurs nodig hebt. Wat er nog meer in je brief moet staan en alle andere informatie over de studiebeurs en de selectie vind je op jackjones.com.

Je aanmelding moet uiterlijk 1 mei binnen zijn bij JACK & JONES.

Laatst bijgewerkt op 13 maart 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019