Stemlokaal bij Avans

13 maart 2019 door @avans

Op woensdag 20 maart mogen we weer naar de stembus. Dan zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en de waterschappen. Stemmen kan ook bij Avans in Breda.

In Breda stemmen we voor de Provinciale Staten Noord-Brabant. De leden die dan gekozen worden, kiezen de leden van de Eerste Kamer. De Eerste Kamer kan een wetsvoorstel van de Tweede Kamer aannemen of verwerpen. Belangrijke verkiezingen dus.

Waterschap

Daarnaast stem je voor het algemeen bestuur van het waterschap Brabantse Delta. Waterschappen houden zich bezig onderhoud van dijken en sluizen, afvalwater zuiveren, de kwaliteit van het zwemwater en natuurbeheer in en om het water.

Op woensdag 20 maart kun je je stem uitbrengen aan de Hogeschoollaan in lokaal HF002. Het stemlokaal is geopend van 13.45 tot 16.30 uur.

Laatst bijgewerkt op 13 maart 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019