Binnenkort buitenlandse stage of studie? Bezoek een pre-departure session

3 oktober 2019

Ga je binnenkort voor je studie of stage naar het buitenland? Kom dan op 11 of 14 november naar de pre-departure sessions.

Tijdens de sessies krijg je uitgebreide, praktische info over alles wat je wilt en moet weten. Rondom beurzen, calamiteiten, verzekeringen en nog veel meer. En je krijgt de kans om vragen te stellen over jouw specifieke situatie.

Waar en wanneer

Op maandag 11 november is er een pre-departure session in Den Bosch. Op donderdag 14 november is er een in Breda. Beide sessies beginnen om 14.30 uur en eindigen om 16.30 uur.

Laatst bijgewerkt op 9 oktober 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod