Ben jij dé Avans Ondernemer van het Jaar?

13 maart 2019 door Avans Ondernemerscentrum
Ben jij studentondernemer? En denk je dat jouw bedrijf er echt uitspringt? Meld je dan nu aan voor de verkiezing van de Avans Ondernemer van het Jaar!

Top 25

Deze verkiezing is een initiatief van het Avans Ondernemerscentrum en Studenten Businessclub Eigenaardig. Samen willen ze ondernemerschap de aandacht geven die het verdient. Iedere ondernemer die studeert bij Avans kan zich inschrijven. Uit alle aanmeldingen selecteert de organisatie de 25 meest kansrijke ondernemers. Deze longlist maken we op 2 april bekend. Vervolgens gaat de jury aan de slag én kan er gestemd worden voor de publieksprijs. De prijsuitreiking is op 25 april tijdens een feestelijke bijeenkomst in Breda.

Wat valt er te winnen?

In totaal zijn er 5 prijzen te winnen. In de eerste plaats de juryprijs voor de Avans Ondernemer van het Jaar en de publieksprijs. Daarnaast zijn er prijzen voor de meest innovatieve onderneming,  de meest duurzame onderneming en voor de onderneming met de grootste maatschappelijke relevantie. Zij ontvangen een award en zullen door de organisatie gepromoot worden binnen alle on- en offlinekanalen van Avans en waar mogelijk ook daarbuiten. Tot slot mogen de winnaars een businesscoach kiezen uit de vakjury, met wie zij in minimaal 2 vervolgsessies kunnen sparren over hun eigen onderneming.

Meld je aan!

Denk jij dat je tot de 25 beste studentondernemers van Avans behoort? Ga deze uitdaging dan aan en geef je nu op via top25.avans.nl. Of tip (andere) enthousiaste studentondernemers die je kent. Aanmelden kan tot en met 31 maart.
Laatst bijgewerkt op 13 maart 2019.
Relevant/Gekoppeld

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Open College op 5 juni

Preventieakkoord: Noodzaak of betutteling?