Aanmelding geopend voor training ‘Rookvrij? Ook jij!’

13 maart 2019 door Health Services

De data zijn bekend. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de eerste groepstraining ‘Rookvrij? Ook jij!’ Avans biedt deze training gratis aan voor alle medewerkers en studenten van Avans die willen stoppen met roken.

De 7 bijeenkomsten zijn op de volgende dagen:

• Dinsdag 2 april van 16.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 9 april van 16.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 23 april van 16.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 30 april van 16.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 7 mei van 16.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 14 mei van 16.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 21 mei van 16.00 tot 17.30 uur

Locatie: Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1, Breda
(ruimtenummer volgt later)
Trainer: Ingrid Sprenkels (SineFuma)

Aanmelden

Meld je aan via www.rookvrijookjij.nl/inschrijven. Let op: onder ‘bedrijfsgegevens’ vul je in: Avans Hogeschool, startdatum 2 april. Noteer de data alvast in je agenda.
Ken je andere collega’s of studenten die ook graag willen stoppen met roken? Wijs hen dan op deze groepstraining.

Waarom Avans deze training aanbiedt

De Avanslocatie Hogeschoollaan in Breda wordt vanaf 15 april 2019 volledig rookvrij. Om rokers te helpen met stoppen, bieden we vanuit Avans groepstrainingen aan. Deelname is gratis. Het slagingspercentage is maar liefst 82 procent. Een mooie kans voor rokende medewerkers en studenten om voorgoed te stoppen met roken.
In dit nieuwsbericht lees je meer over de inhoud van de groepstraining en wat het je oplevert.

Vragen?

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden voor een groepstraining, maar kun je niet op dinsdagen en/of op bovengenoemde data? Mail dan naar rookvrij@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 13 maart 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019