Petmannen en petflesautomaten staan klaar

12 februari 2019

Vanaf vandaag staan op alle Avanslocaties inleverpunten voor petlesjes. Ieder ingeleverd flesje levert korting op bij de catering.
Op 9 kleinere Avanslocaties staan grote inzamelflessen, de zogenaamde petmannen. Op de Hogeschoollaan, Lovensdijkstraat en Onderwijsboulevard staan petflesautomaten.

Samen met Coca-Cola en cateraar Eurest, zet Avans zich in om zwerfafval te verminderen en hergebruik van plastic te stimuleren.

10 cent korting

Ieder ingeleverd flesje is bij Avans minimaal 10 cent waard. Dit is geen statiegeld maar een echte beloning, omdat we dit niet optellen bij de verkoopprijs.
Ook petflesjes die niet bij Avans gekocht zijn, kun je bij ons inleveren.

Hoe het werkt en waarom Avans hieraan meewerkt, lees je in het bericht: verdien geld met je plastic fles en verklein onze afvalberg.

Laatst bijgewerkt op 12 februari 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019