Studentinfo

Papieren 'Toekomst' in de bakken van Punt

11 februari 2019

Vandaag vind je een bijzonder magazine in de bakken van Punt: Toekomst. Hierin komen studenten en medewerkers aan het woord die al bezig zijn met de toekomst van ons onderwijs. Ze delen ideeën en beelden, en komen met inzichten en perspectieven. Laat je informeren, inspireren en vooral uitdagen om het gesprek aan te gaan over de toekomst van ons onderwijs.

Ambitie 2025

Het magazine sluit aan bij Ambitie 2025, het nieuwe meerjarenbeleidsplan waar we sinds dit studiejaar met elkaar aan werken. We hebben ideeën opgehaald bij medewerkers, studenten en externen. Al deze ideeën zijn getoetst aan bestaand onderzoek en vormen input voor onze nieuwe ambitie. Deze maand laten we in 3 Avansbrede bijeenkomsten zien welke scenario’s er tot nu liggen en rekenen we weer op jullie feedback.

Praat mee

Ga vooral het gesprek aan met elkaar. In de klas, op de werkvloer of bij een van de Avansbrede bijeenkomsten rondom onze Ambitie 2025. Een mooie kans om mee te praten en richting te geven aan onze toekomst.

Meld je aan:

19 februari Tilburg
21 februari Breda
25 februari Den Bosch

Laatst bijgewerkt op 11 februari 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Nieuws