Studentinfo

Gratis naar het Noordbrabants Museum

12 februari 2019

Wil jij Vincent van Gogh ontmoeten in ’s-Hertogenbosch? Of verdiep je je liever in de Wilde jaren van Jan Sluiter? Of misschien heb je vooral interesse in hedendaagse kunst. Onder de noemer ‘Brabantse Nieuwe’ krijgen jonge, veelbelovende kunstenaars uit Noord-Brabant een podium in Het Noordbrabants Museum. Avans Hogeschool sponsort als partner van het museum deze tentoonstellingenreeks en ondersteunt de visie van het museum, dat ontwikkeling van talent en samenwerking hand in hand gaan.

Museumcollectie

In het Noordbrabants museum is natuurlijk nog veel meer te zien. Het museum verzamelt objecten en kunstvoorwerpen die een relatie hebben met de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant en de Zuidelijke Nederlanden. De museumcollectie omvat meer dan 30.000 objecten, zoals schilderijen, prenten, tekeningen, textiel, munten & penningen, glas, zilver, kunstnijverheid, archeologie en typisch Brabantse objecten.

Omdat Avans Hogeschool sponsor is, mogen we een aantal toegangskaarten weggeven. Wil je er graag een of twee hebben? Vul dan het formulier in.

Wacht niet te lang, want op = op!

Laatst bijgewerkt op 12 februari 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019

Laat je horen. Wij luisteren

Lees meer

Nieuws
Agenda