Nationale Studenten Enquête gaat van start

30 januari 2019

Wat vind jij van jouw opleiding en van Avans Hogeschool? Vanaf deze week kun je dit aangeven in de Nationale Studenten Enquête (NSE) die onder alle studenten in het hoger onderwijs wordt afgenomen door Stichting Studiekeuze123. Hou je mail in de gaten voor de uitnodiging. Het is voor jou als Avans-student dé kans om aan te geven wat er volgens jou goed gaat en wat er juist verbeterd mag worden. We gebruiken bij Avans jouw feedback om de kwaliteit van jouw onderwijs continu te verbeteren. Doe dus mee aan de NSE 2019.  Laat je horen. Wij luisteren.

Kwaliteit verbeteren

Avans neemt de resultaten serieus. Ieder jaar voeren we verbeteringen door naar aanleiding van de NSE-uitkomsten. Het is belangrijk dat je ieder studiejaar de enquête invult. Zo kunnen we de kwaliteit bewaken en verbeteracties volgen. Jij en studenten na jou hebben hier profijt van. Naar aanleiding van de NSE van voorgaande jaren zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van stagebegeleiding en het aantal werkplekken op de onderwijslocaties. Ook is er specifieke aandacht voor roostering. Soms zijn verbeteringen heel concreet, soms zijn ze pas zichtbaar op langere termijn.

Wij hopen dat zoveel mogelijk studenten de NSE invullen. Dan geven de resultaten de mening van een brede groep studenten weer.

Laatst bijgewerkt op 28 januari 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019