Het Interstedelijk Studenten Overleg zoekt bestuursleden

11 januari 2019 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) zoekt studenten die ervaring willen opdoen in een bestuursfunctie en zich willen inzetten voor alle studenten in het hoger onderwijs. Het ISO is de grootste landelijke studentenbelangenorganisatie die de belangen behartigt van bijna 730.000 studenten aan hogescholen en universiteiten.

Lees de vacature als je meer wilt weten over deze afwisselende baan waarin je bestuurservaring opdoet, met politici en beleidsmakers spreekt en veel mensen ontmoet.

Laatst bijgewerkt op 11 januari 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019