Na-inschrijving voor toetsen verandert per 7 januari

19 december 2018

Inschrijven voor toetsen doe je meestal in of rond blokweek 4. Na de inschrijfperiode kun je nog na-inschrijven tot 1 week vóór de toetsdatum. Dit kost 20 euro. Dit bedrag betaal je vanaf 7 januari 2019 via Studystore.nl.

Voorheen regelde en betaalde je je na-inschrijving voor toetsen via de balies van de afdeling Roosteren, Evenementen en Toetsplanning (RET-balie). Omdat de RET-balies vanaf 1 januari sluiten, gaat het betalen van de 20 euro via Studystore.nl.

Wat moet je doen?

Na-inschrijven kan tot uiterlijk een week voor de toetsdatum. Als je vanaf 7 januari 2019 wilt na-inschrijven voor toetsen, volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Studystore.nl en selecteer Avans Hogeschool > Algemeen of hier klikken.
  2. Log in met je gebruikersnaam die je ook gebruikt als je boeken bestelt.
  3. Betaal het bedrag van 20 euro voor de na-inschrijving via de hiervoor bestemde knop.
  4. Je ontvangt een mail van Studystore.nl dat de betaling geslaagd is.
  5. Print deze mail.
  6. Print je studievoortgangsoverzicht uit Osiris.
  7. Kruis op dit overzicht aan voor welke toetsen je wilt inschrijven. Geef ook aan of je nog gebruikmaakt van speciale voorzieningen die door je decaan zijn toegekend.
  8. Lever je mail van Studystore.nl en je studievoortgangsoverzicht in bij de Studenten Informatie Balie (SIB) op de locaties Hogeschoollaan, Breda en Onderwijsboulevard 215, Den Bosch. Voor locatie Cobbenhagenlaan, Tilburg kun je beide documenten in de brievenbus bij ruimte CB203 doen. En op Terraza, Hervenplein Den Bosch kun je de formulieren inleveren bij de receptie.

Vanaf voorjaar 2019 digitaal via Osiris

Vanaf voorjaar 2019 wordt na-inschrijven vanaf stap 4 eenvoudiger. Je betaalt de 20 euro nog steeds bij Studystore.nl, maar daarna kun je je na-inschrijving zelf regelen in Osiris. Je hoeft dan niet meer te printen en naar de SIB-balie. Later volgt nog meer informatie hierover.

Reden sluiting RET-balies

Omdat we na-inschrijvingen voor toetsen volledig gaan digitaliseren, is het niet langer zinvol om RET-balies te blijven bemensen. Digitalisering maakt het mogelijk om dit vanaf voorjaar 2019 volledig tijds- en plaatsonafhankelijk te kunnen doen.

Laatst bijgewerkt op 17 januari 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Open College

Preventieakkoord: Noodzaak of betutteling?