Meepraten over de toekomst van Avans Hogeschool

19 december 2018 door Ambitie 2025

Meer dan 2.000 collega’s, studenten, vertegenwoordigers vanuit het werkveld en het toeleverend onderwijs hebben in 70 verschillende bijeenkomsten meegedacht over de toekomst van Avans en van ons onderwijs. Op dit moment toetsen we alle ideeën. We kijken naar te verwachten effecten en mogelijke scenario’s. Bekijk de korte procesupdate of de facts & figures.

Nieuwe ronde, nieuwe input

In februari organiseren we opnieuw een aantal Avansbrede bijeenkomsten voor studenten en medewerkers, want we willen graag feedback op de uitwerkingen die er na de eerste sessies liggen. Deze feedback nemen we mee in de eindronde. Vanaf april starten we met het schrijven van ons meerjarenbeleid en daarmee onze ambitie.

Meld je aan

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomsten, meld je dan via de onderstaande links aan. De bijeenkomsten duren van 15.00 tot 17.00 uur. We sluiten af met een informele borrel die tot 18.00 uur duurt.

19 februari in Tilburg

21 februari in Breda

25 februari in Den Bosch

Laatst bijgewerkt op 20 december 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod