Op zoek naar stage of (bij)baan? Ga naar het Rabo Carrière Event

6 november 2018

Een goede start krijgen op de arbeidsmarkt? Het bepalen van de next step in je carrière? Het kan allemaal op het Rabo Carrière Event Bommelerwaard, dat op 14 november plaatsvindt. Tijdens een grote stage- en bedrijvenmarkt presenteren topwerkgevers uit de regio zich met hun vacatures en stageplaatsen.

Ook vinden workshops plaats en kunnen studenten hun cv laten optimaliseren. Daarnaast komt het opstellen van een goed LinkedIn-profiel aan bod, kan een sollicitatietraining gevolgd worden en staat het thema personal branding centraal. Kortom, een avond waarop jongeren zich op een informele manier kunnen oriënteren op hun carrière. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Potentiële werkgevers

Tijdens het event komen potentiele werkgevers in contact met jongeren die net van school komen of zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt. De bedrijven in de Bommelerwaard behouden graag ambitieuze jongeren uit de regio voor hun bedrijven.

Datum: woensdag 14 november
Tijdstip: van 18.00 tot 22.00 uur
Locatie: Coöperatiehuis, Hogeweg 55, Zaltbommel

Meld je aan voor het event.

Laatst bijgewerkt op 6 november 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod