Ontwikkel, verrijk en groei met Avans Extra

6 november 2018

Avans wil dat jij het maximale uit je studie haalt. Niet alleen binnen het onderwijsprogramma, maar juist ook daarbuiten. Binnen Avans is er al veel te vinden op dat vlak. Om het overzichtelijk te houden, zijn alle extracurriculaire activiteiten nu gebundeld in Avans Extra.

Avans Extra is het portaal naar alle extra’s waarmee jij je ook buiten je studie verder kunt ontwikkelen. Onder de vlag van Avans Extra vallen activiteiten van Chance, Flow, GreenOffice,, het Centre of Expertise Biobased Economy, het AOC en Ucademy.

Multidisciplinair

De activiteiten vallen buiten je examenprogramma en ze zijn multidisciplinair. Je werkt samen met studenten van andere opleidingen. Zelfs van andere domeinen. En ook de activiteiten zijn heel divers. Er zijn massive open online courses (MOOC’s) over biobased onderwerpen, honoursprogramma’s, duurzaamheidsprojecten, maar ook workshops en gespreksgroepen die bijdragen aan je algemene en persoonlijke ontwikkeling.

Avans Extra biedt je de kans om een breed pakket van vaardigheden te ontwikkelen. Breder dan de opleidingen kunnen bieden. Uit het grote aanbod kies je precies die dingen die jij een mooie aanvulling op je opleiding vindt. Of op je algemene ontwikkeling.

Meer informatie

Neem eens een kijkje op extra.avans.nl voor het aanbod. En tip je medestudenten als je denkt dat er iets voor hen tussen zit. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met het Avans Ondernemerscentrum: 088-525 77 37 of ondernemerscentrum@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 6 november 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod