Denk mee over beleid voor circulaire producten

26 november 2018

Sustainable Policy Lab: Met bedrijven naar een circulaire economie

Heb je interesse in circulaire economie? Doe dan mee aan het Sustainable Policy Lab. Een unieke tweedaagse brainstorm, waarin je meedenkt over innovatieve beleidsmaatregelen om bedrijven te stimuleren circulaire producten op de markt te brengen.
De brainstorm bestaat uit een masterclass op 18 januari en een innovatiesessie op 1 februari.

Nederland wil voor 2050 naar een circulaire economie waarin grondstoffen optimaal gebruikt worden. Maar voor bedrijven is het binnen de huidige beleidskaders een uitdaging om circulaire producten op de markt te brengen. Ze hebben jou nodig om tot innovatief beleid te komen.

Doe mee en…

• jouw ideeën worden opgepakt door de provincie Noord-Holland.
  • kom in contact met circulaire bedrijven en bedrijfsmakers.
  • ervaar circulair beleid in de praktijk.
  • versnel de transitie naar een circulaire economie.

Interesse?
Bekijk de flyer of de website voor meer informatie en meld je aan vóór 21 december!

Heb je vragen over deze mogelijkheid? Mail dan naar SustainableMotion.

Laatst bijgewerkt op 26 november 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod