Bossche studenten: vul een enquête in en maak kans op een cadeaubon

15 november 2018 door Avans Duurzaam

Hoe reis je van huis naar Avans? Op welke manier reis je het liefst? De Universiteit Twente doet onderzoek naar reisgedrag van en naar het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch en de mogelijkheden van ridesharing: het delen van autoritten. Doe mee aan dit onderzoek en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Doel van de enquête is inzicht verschaffen in hoe studenten op dit moment reizen en hoe studenten aankijken tegen ridesharing: meerijden mét iemand of het meenemen ván iemand tijdens autoritten van huis naar het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch. Bijvoorbeeld als vervanging van een OV-rit om je reistijd te verkorten.

Zowel Avans Hogeschool als Avansstudenten zijn erbij gebaat dat iedereen makkelijk, snel en veilig van huis naar school kan komen. Deze studentenenquête is onderdeel van een grootschalig onderzoek onder bewoners, studenten en werknemers binnen het Paleiskwartier, naar reisgedrag en nieuwe mobiliteitsdiensten van Mobility-as-a-Service (MaaS).

Het onderzoek van de Universiteit Twente is onderdeel van het project Mobiele Stad in het Paleiskwartier. Het onderzoek wordt gesteund door de gemeente 's-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant.

Vul de enquête in

Je kunt tot zondag 25 november meedoen aan dit onderzoek. Het kost ongeveer 15 minuten om deze vragenlijst in te vullen.

Laatst bijgewerkt op 16 november 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod