Nieuwe module Ucademy: Oordeelsvorming

14 november 2018 door Studentinfo

Studenten die zich graag breder willen ontwikkelen, kunnen terecht bij Ucademy. In interessante, prikkelende workshops word je uitgedaagd om je blik te verruimen. Nieuw in het aanbod is de module Oordeelsvorming.

We leven in een dynamische wereld waarin verschillen zichtbaar zijn. Maar hoe we met die verschillen omgaan, daar hebben we het niet zo vaak over. In de module Oordeelsvorming doorbreken we taboes en leren we over ongelijkheid vanuit bijvoorbeeld etnische achtergronden, gender of seksuele geaardheid. We ontdekken waarom we ineens onze toiletten moeten veranderen en waarom This is America zo razendsnel een hit werd.

Programma

In 4 lessen leer je over ongelijkheid in de wereld en hoe we dit fenomeen ten goede kunnen veranderen. Door onze eigen denkwijze te hervormen en door symbolen van oordeelsvorming te herkennen.

Les 1: Erkennen en Herkennen
Les 2: Omgeving
Les 3: Stereotypes
Les 4: Consequenties

Na afloop van de module ontvang je  een certificaat.

Dinsdag 11 december van 17.00 tot 19.00 uur
Dinsdag 18 december van 17.00 tot 19.00 uur
Dinsdag 8 januari van 17.00 tot 19.00 uur
N.t.b. les 4

Hogeschoollaan 1, Breda

Meld je aan via het aanmeldformulier. Kijk voor meer informatie op ucademy.nl.

Laatst bijgewerkt op 14 november 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod