Printsaldo van Avanspas naar de cloud

15 mei 2018 door Studentinfo

Tussen 4 en 22 juni 2018 vervangen we de printers op alle Avanslocaties. Een belangrijk verschil voor jou als student is dat je daarna je printsaldo niet meer op je Avanspas zet, maar in een online printomgeving van Canon. Je zet dan geld op je persoonlijke printaccount via iDeal, Visa of Mastercard.

Het saldo dat op je Avanspas staat, kun je als student tot 1 augustus nog gebruiken bij onze koffieautomaten en catering. En zolang de oude printers er nog staan, kun je er ook mee printen.

Op 1 augustus 2018 verplaatsen we het resterende tegoed van je Avanspas naar je online printaccount. Hier kun je ook je printtegoed verder opwaarderen of desgewenst laten terugboeken op je eigen bankrekening.

Online printtegoed van studenten: hoe het werkt

Nu zet je geld op je Avanspas via opwaardeermachines, zodat je kunt printen of kopiëren. Vanaf het moment dat er in juni nieuwe printers zijn, verandert dit:

• Er komt een online betaalomgeving waar je printtegoed oplaadt via iDeal, Visa of Mastercard.
  • Dit printtegoed staat niet meer op je pas, maar online in je persoonlijke printaccount.
  • Je kunt je saldo online opwaarderen. Als je wilt kun je dit ook automatisch laten opwaarderen.
  • Je kunt hier ook je print- en betaalhistorie zien of desgewenst je printtegoed laten terugboeken op je eigen bankrekening.
  • Bij de nieuwe printers identificeer je je door je Avanspas voor de kaartlezer te houden.
  • De opwaardeermachines waar studenten nu nog gebruik van maken, halen we eind juni weg. Studenten kunnen dan hun huidige Avanspas niet meer opwaarderen.
Laatst bijgewerkt op 25 mei 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod