Denk mee over looproute naar Avans

14 mei 2018 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

Loop jij vaak van het Centraal Station in ’s-Hertogenbosch naar de Onderwijsboulevard? En wil jij meedenken over verbetering van die route? Geef je dan op voor een innovatiesessie over dit traject.

De sessie is onderdeel van het afstudeeronderzoek van Iris Bomhof, student organisatiewetenschappen aan Tilburg University. Ze onderzoekt de invloed van eindgebruikers op innovaties in mobiliteitsprojecten. Gebleken is dat innovaties eerder worden geaccepteerd als gebruikers erbij worden betrokken. De student wil nu onderzoeken of dat ook voor de publieke sector geldt.

Ideeën bedenken

Tijdens de innovatiesessie krijg je eerst informatie over de huidige looproute. Daarna ga je samen met andere deelnemers ideeën bedenken en bespreken. Er zijn ook 2 vertegenwoordigers van de gemeente ’s-Hertogenbosch aanwezig. De gemeente wil namelijk graag de mening van burgers bij de besluitvorming betrekken.

Waar en wanneer

De innovatiesessie vindt plaats op vrijdag 25 mei, inloop vanaf 13.00 uur en start om 13.30 uur. De bijeenkomst duurt tot 15.30 uur. Locatie is de SPARK campus in Rosmalen. Studenten en medewerkers van Avans Hogeschool in ‘s- Hertogenbosch zijn van harte welkom.Heb je belangstelling? Meld je dan aan bij Iris Bomhof, telefoon 06 33 93 97 98.

Laatst bijgewerkt op 14 mei 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod