Crowdfundingsactie Tovertafel gelukt

7 mei 2018 door DMCS Marketing, Communicatie en Studentenzaken

De crowdfundingsactie van 12 eerstejaarsstudenten Social Work van Avans Hogeschool is gelukt. Donateurs hebben het benodigde bedrag van 7090 euro voor de Tovertafel voor woonzorgcentrum de Hooghe Clock bijeengebracht.

De Tovertafel helpt ernstig dementerende ouderen armbewegingen te maken door het spelen met licht. Daarmee stimuleert het instrument niet alleen beweging, maar ook de onderlinge verbinding tussen ouderen, omdat het in groepsverband wordt gebruikt.

Donateurs

De 12 studenten van klas 1KY zijn heel blij dat het is gelukt. Ze bedanken vrienden, familie en onbekende donateurs. “Daarnaast willen wij in het speciaal de VGZ, de Rabobank en de klanten van Albert Heijn op de Rompertpassage bedanken voor hun gulle bijdrage." Ook zijn ze blij met de ruchtbaarheid die de Bossche Omroep en het Brabants Dagblad hebben gegeven aan het initiatief.

De Tovertafel, bestaande uit een beamer, infraroodsensoren, een luidspreker en processor, wordt binnenkort geïnstalleerd in het woonzorgcentrum. Alle mensen en organisaties die hebben bijgedragen aan de actie, ontvangen binnenkort een bedankje.

Laatst bijgewerkt op 7 mei 2018.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod