Gratis trainen voor Tour d’Avans bij BRESS

10 april 2018 door @avans

Doe jij mee aan de Tour d’Avans en kun jij nog wel wat extra training gebruiken? Kom dan de komende 6 weken GRATIS bij BRESS sporten. Speciaal voor alle deelnemers heeft BRESS het Tour d’Avans BRESS-abonnement bedacht.

Hiermee kun je alle faciliteiten benutten en dus goed voorbereid op de fiets stappen! Let op: de fitness is op maandag tot en met donderdag tussen 16.30 en 21.00 uur niet te gebruiken met dit gratis abonnement.

Extra spinningslessen

BRESS is 7 dagen per week geopend en 6 dagen per week zijn er trainingen en groepslessen. Zo ook een spinningles op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. In verband met Tour d’Avans is speciaal voor de deelnemers een extra spinningles op de dinsdagmiddag ingepland van 15.30 tot 16.30 uur. De eerste les start op 17 april bij een minimum van 10 deelnemers.

Het Tour d’Avans BRESS-abonnement is alleen af te sluiten bij de receptie van BRESS en loopt automatisch af op 15 mei. Verlengen - tegen betaling - mag natuurlijk altijd. Neem de bevestigingsmail van je inschrijving voor Tour d’Avans mee en laat zien dat je het inschrijfgeld betaald hebt.

HBO Intro festival

Naast het gratis lidmaatschap bij Bress krijg je als student-deelnemer aan de Tour d’Avans ook gratis toegang tot het HBO Intro Festival op 30 augustus. Je mag een introducé meenemen.

Meld je nu aan via het inschrijfformulier en volg Tour d'Avans op Facebook.

Laatst bijgewerkt op 10 april 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Verdiep je in een nieuw onderwerp.