Goede doelen Tour d’Avans bekend

10 april 2018 door @avans

Tijdens de Tour d’Avans fietsen medewerkers en studenten voor 3 goede doelen. In totaal werden maar liefst 21 doelen aangedragen, waarop gestemd kon worden.

In totaal zijn er 534 stemmen uitgebracht. De 3 populairste doelen zijn:

De Tour d’Avans is op woensdag 16 mei. De tocht begint en eindigt in op de Hogeschoollaan in Breda en gaat langs Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Je kunt als deelnemer kiezen voor 75, 100 of 125 kilometer. Je hoeft geen geoefende wielrenner te zijn om mee te kunnen doen. Op een gewone fiets samen met andere recreanten de 75 km afleggen gaat prima. Fiets ook mee en zorg voor een recordopbrengst voor de goede doelen. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Inzamelingsactie

Is fietsen niet jouw ding? Niet getreurd! Je mag natuurlijk ook op een andere manier geld inzamelen voor de goede doelen. Meer informatie hierover kun je opvragen bij Astrid Damen of Bart Wouters.

Laatst bijgewerkt op 10 april 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Verdiep je in een nieuw onderwerp.