Derde- en vierdejaarsstudenten Avans welkom op Inhousedag A.S. Watson

9 maart 2018

Jij bent derde- of vierdejaarsstudent en nieuwsgierig naar de retail van de toekomst. Dan ben je welkom op de Inhousedag van A.S. Watson, het bedrijf achter onder meer Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL.

Het Top Talent Event van A.S. Watson is op woensdag 30 mei. Tijdens de dag krijg je een beeld van wat werken bij het bedrijf inhoudt. Je zet je tanden in een businesscase en A.S. Watson informeert je over de ontwikkelmogelijkheden binnen het bedrijf, zoals het Young Talent Program. De Inhousedag staat open voor studenten van alle studierichtingen.

Vacatureplein
Op het aanwezige vacatureplein vind je stages, startersfuncties en traineeships. Recruiters staan klaar om je advies te geven over je cv. Of laat je op de gevoelige plaat vastleggen door een professionele fotograaf. Handig voor je cv of je profiel op LinkedIn.

De dag wordt afgesloten met een borrel. Dan kun je op een informele manier kennismaken met de werknemers van A.S. Watson.

Kijk voor meer informatie op de website van dit evenement.

Laatst bijgewerkt op 9 maart 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow