Denk mee over leegstand in nieuw tv-programma

7 maart 2018

Zie jij de schoonheid van leegstaande gebouwen? Krijg je dan direct allerlei out-of-the-boxideeën? Meld je dan aan voor een nieuw tv-programma van Omroep Brabant.

De provincie Noord-Brabant maakt samen met Omroep Brabant een tv-programma over leegstand in Brabant. In elke aflevering staat 1 soort leegstand centraal. Bijvoorbeeld een kerk, een fabriek of een kantoor. Omroep Brabant maakt een reportage over het leegstaand object, vanuit de historie naar nu. Vervolgens gaat een team van 4 studenten meedenken over wat de nieuwe bestemming van het leegstaande gebouw moet worden.

Screening

De teams bestaan uit studenten van verschillende opleidingen en van verschillende opleidingsniveaus. Ook de balans tussen mannen en vrouwen is belangrijk. Omroep Brabant selecteert de studenten die mogen deelnemen aan het programma tijdens een screening op 14 maart. Belangrijk is natuurlijk dat de studenten goede en verfrissende ideeën hebben voor een nieuwe bestemming voor de panden. De ideeën moeten realiseerbaar zijn en de student moet goed overkomen op tv.

Waar en wanneer

Op 14 maart is de castingdag van 9.30 tot 11.00 uur in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. De draaidagen zijn 28 en 29 juni.

Aanmelden

Wil jij graag meedoen, meld je dan aan bij Nawal Jerraoui via njerraoui@brabant.nl.

Laatst bijgewerkt op 7 maart 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow