Schrijf je in voor de Brabant Robot Challenge

9 februari 2018 door @avans

Robots zijn al lang geen toekomstmuziek meer. En dus gaat de Brabant Robot Challenge weer van start. Bedrijven dagen je uit om innovatieve oplossingen voor roboticavraagstukken uit de zorg te bedenken. Schrijf je nu in voor deze unieke kans.

De Brabant Robot Challenge bestaat uit 7 avondbijeenkomsten waarin docenten verschillende aspecten van robotisering belichten. Hierna pitchen bedrijven en instellingen een praktijkvraagstuk rond robotisering in de zorg. Je gaat vervolgens studenten van verschillende opleidingen met dit vraagstuk aan de slag. Op de slotbijeenkomst presenteren jullie je oplossing. Het beste idee wordt bekroond.

Deze tweede editie van de Brabant Robot Challenge staat open voor studenten van Avans Hogeschool, NHTV, Fontys Hogescholen, Tu/e en Tilburg University. Wat je studeert, is niet van belang. Voor robotica in de zorg is namelijk niet enkel technische en medische kennis nodig. Ook economische, sociaalwetenschappelijke, juridische en ethische inzichten zijn van belang.

Schrijf je voor 15 februari in voor deze unieke uitdaging. Voor meer informatie kijk je op de website

Laatst bijgewerkt op 9 februari 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow