Studentinfo

Geen treinen tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg in tentamenweek

19 september 2017 door Punt

Als je met de trein reist tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch of Boxtel, moet je tijdens de tentamenweek rekening houden met extra reistijd. Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober rijden er tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en tussen ‘s-Hertogenbosch en Boxtel namelijk geen treinen. 

ProRail werkt in die week op meerdere plaatsen tegelijk aan het spoor. Ze doen dat omdat het die week herfstvakantie is voor basisscholen en middelbare scholen. Bij Avans is het die week tentamenweek. Voor reizigers worden deze week bussen ingezet. Dat kan een half uur extra reistijd opleveren. 

Tilburg 14 en 15 oktober onbereikbaar 

In het weekend van 14 en 15 oktober is Tilburg helemaal niet per trein te bereiken. Dan rijden er ook geen treinen tussen Breda en Tilburg en tussen Tilburg en Eindhoven. Station Tilburg Universiteit wordt die week vernieuwd. Het “eilandperron” wordt verbreed en om daar te komen hoef je straks niet meer het spoor over te steken. 

Lees voor je vertrekt de actuele informatie op ns.nl of op prorail.nl.

Of lees het hele artikel op de site van Punt

Laatst bijgewerkt op 19 september 2017.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda