Studentinfo

print

Veilig werken en leren

We vinden het bij Avans Hogeschool belangrijk dat onze gebouwen een veilige werk- en leeromgeving bieden. Dat kunnen we niet alleen, ook alle gebruikers van de gebouwen dragen bij aan veiligheid. Zeker iedereen die hier werkt of studeert!

Ook jij hebt hierin een verantwoordelijkheid. Lees de flyer Veiligheid voor studenten en medewerkers goed door en handel daarnaar.

Is er acuut gevaar ga dan naar de receptie of bel het Avans Alarmnummer (088 525) 8008. Voor meer informatie ga je naar de website veiligheid.avans.nl. Je vindt daar ook het formulier Veiligheidsmelding om (mogelijk) onveilige situaties te melden.

Laatst bijgewerkt op 18 augustus 2016.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda