Student Support

Avans-mailadres koppelen aan tablet of smartphone

Je wilt je Avansmail lezen op je tablet of smartphone. Koppel dan je mailadres aan een mailapp op je device.

Let er op dat je je e-mailadres correct instelt: initialen.achternaam@student.avans.nl. Wanneer je initialen.achternaam@avans.nl invoert, kun je wel mail versturen maar niet ontvangen.

Laatst bijgewerkt op 15 augustus 2016.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact