Studentinfo

print

Balans vinden tussen studie en ontspanning

24 augustus 2017

Avans Flow organiseert activiteiten die je helpen bij het vinden van balans tussen studie en ontspanning. Ook heeft ze 2 stilteruimtes ingericht waar je tot rust komt of nieuwe inspiratie vindt.

Voor wie?

Voor studenten van Avans Hogeschool. 

Workshops en lezingen

Avans Flow organiseert workshops en lezingen in het teken van het vinden van de balans tussen je studie en je privéleven. De activiteiten van Flow dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bekijk het aanbod.

Stilteruimte

Bezoek ook eens een stilteruimte van Avans Flow. Een fijne plek waar je even aan het drukke ritme van de dag ontsnapt. Heerlijk tot rust komt. Of nieuwe inspiratie vindt. Je vindt de ruimtes aan de Hogeschoollaan in Breda HGS08 en aan de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch in ODS 17.

Voor en door Avans

Het aanbod wordt zoveel mogelijk verzorgd door eigen mensen van Avans Hogeschool. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar medewerkers en studenten die een activiteit willen verzorgen voor Avans Flow. Deel je passie of talent. Verzorg een workshop of een lezing. Heb jij een idee? Laat het ons weten.

Contact

Organisatie workshops:
Julia Kapteijns, flow@avans.nl
Carla Maliepaard, flow@avans.nl.

Kijk voor het workshopaanbod op flow.avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 30 augustus 2018.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda