Student Support

Balans vinden tussen studie en ontspanning

24 augustus 2017

Avans Extra organiseert onder meer activiteiten die je helpen bij het vinden van balans tussen studie en ontspanning. Ook heeft ze 2 stilteruimtes ingericht waar je tot rust komt of nieuwe inspiratie vindt.

Voor wie?

Voor studenten van Avans Hogeschool.

Workshops en lezingen

Heb je moeite met het vinden van de balans tussen je studie en privéleven? Of wil je je gewoon ontwikkelen naast je studie? Bekijk dan het brede aanbod van Avans Extra.

Elk blok staan er weer nieuwe workshops, trainingen, lezingen en events op extra.avans.nl. De activiteiten concentreren zich rond de thema's persoonlijke ontwikkeling, maatschappij, duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie.

Stilteruimte

Bezoek ook eens een stilteruimte. Een fijne plek waar je even aan het drukke ritme van de dag ontsnapt. Heerlijk tot rust komt. Of nieuwe inspiratie vindt. Je vindt de ruimtes aan de Hogeschoollaan in Breda HGS08 en aan de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch in ODS 17.

Voor en door Avans

Het aanbod wordt zoveel mogelijk verzorgd door eigen mensen van Avans Hogeschool. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar medewerkers en studenten die een activiteit willen verzorgen. Deel je passie of talent. Verzorg een workshop of een lezing. Heb jij een idee? Laat het ons weten.

Contact

Stuur een e-mail naar coördinator Avans Extra, Renate van Dierendonck-Zweers via avansextra@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact