Studentinfo

Een partnerinstelling vinden voor studie in het buitenland

Je wilt een tijdje in het buitenland studeren als onderdeel van je opleiding. Daarvoor moet je eerst een partnerinstelling in het buitenland vinden.

Avans heeft contracten met verschillende hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Ga je bij een van deze partnerinstellingen op uitwisseling, dan blijf je ingeschreven bij Avans en hoef je geen collegegeld in het buitenland te betalen.

Check de kaart

Op onderstaande kaart zie je welke instellingen dit zijn. Als je klikt op een instelling, zie je voor welk studiedomein er een uitwisselingsovereenkomst is.

Let op: je kunt dus niet automatisch naar elke instelling op de kaart! De gegevens op deze kaart wijzigen regelmatig, mogelijk is deze niet volledig up-to-date.

Vraag altijd na bij je academie

Vraag altijd na bij je academie of je bij een bepaalde instelling terecht kunt. Iedere academie heeft namelijk eigen voorwaarden. Ook kan het aantal plaatsen beperkt zijn.

Laatst bijgewerkt op 26 juni 2019.
Relevant/Gekoppeld
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Nieuws