Een beurs uit het VSBfonds aanvragen

Studeer jij binnenkort af, en wil je graag verder studeren of onderzoek doen in het buitenland? Vraag dan een beurs aan bij VSBfonds.

VSBfonds stelt elk jaar een aantal beurzen beschikbaar voor bevlogen en gemotiveerde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Motivatie en betrokkenheid bij je omgeving zijn voor VSBfonds belangrijker dan je cijferlijst. Deze beurs is een gift van maximaal € 10.000.

Aanvragen kan tot en met 1 maart. Lees de informatie en vraag een beurs aan op vsbfonds.nl/beurzen.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2018.
Relevant/Gekoppeld

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow